13 июня 2012
На предприятии прошел конкурс детских рисунков |
|
К Дню защиты детей на предприятии организовали выставку детских рисунков, в которой приняли участие дети наших сотрудников.
Рисунки были на свободные темы: портрет,натюрморт, сказочные персонажи, природа и морская тематика. Все участники выставки были отмечены подарками.
На фото Евгений Паутов,7 лет. Его работы-жар птица, парусник, полевые цветы и портрет были отмечены как работы юного художника.
|
Комментарии
|
28 августа 2025 в 03:07
beatriceaz2
Gold hd tube uniform 36 189 hd videos gold porn hd tube
https://desktop-nkisi.hotnatalia.com/?kaiya-valerie
fre futurama porn gay and porn and sex asian porn 0 resize dad son porn girls competing porn
|
|
|
28 августа 2025 в 02:47
의정부 교정
의정부 비발치 교정 원장 전**씨는 '어금니 8개, 앞니 7개가 가장 제일 먼저 자라는 8~70세 시기에 영구치를 교정해야 추가로 자라는 영구치가 충분한 공간을 가지고 가지런하게 자랄 수 있다'며 '프로모션을 통해 자녀들의 치아 상황를 검사해보길 바란다'고 이야기 했다.
의정부 돌출형 교정
|
|
|
28 августа 2025 в 02:31
MichaelbrorY
Lying down and vomiting between courses: This is how Ancient Romans would feast
rutorsite3s7oalfxlcv5kdk6opadvkoremcoyrdm75rgips6pv33did.onion
Imagine, if you will, the most glorious festive feast, with an oversize turkey, stuffing two ways, holiday ham, the requisite fixings and at least half a dozen pies and cakes. That may all sound grand — that is, until you consider the extravagant displays of the ancient Roman banquet.
Members of the Roman upper classes regularly indulged in lavish, hours-long feasts that served to broadcast their wealth and status in ways that eclipse our notions of a resplendent meal. “Eating was the supreme act of civilization and celebration of life,” said Alberto Jori, professor of ancient philosophy at the University of Ferrara in Italy.
https://rutor24-to.com
rutor24x7.to
Ancient Romans enjoyed sweet and salty concoctions. Lagane, a rustic short pasta usually served with chickpeas, was also used to make a honey cake with fresh ricotta cheese. The Romans used garum, a pungent, salty fermented fish sauce for umami flavor in all dishes, even as a dessert topping. (For context, garum has a similar flavor profile and composition to current-day Asian fish sauces such as Vietnam’s nuoc mam and Thailand’s nam pla.) The prized condiment was made by leaving fish meat, blood and guts to ferment inside containers under the Mediterranean sun.
Game meat such as venison, wild boar, rabbit and pheasant along with seafood like raw oysters, shellfish and lobster were just some of the pricey foods that made regular appearances at the Roman banquet.
What’s more, hosts played a game of one-upmanship by serving over-the-top, exotic dishes like parrot tongue stew and stuffed dormouse. “Dormouse was a delicacy that farmers fattened up for months inside pots and then sold at markets,” Jori said. “While huge quantities of parrots were killed to have enough tongues to make fricassee.”
https://rutorforum24to.com
rutor8
Giorgio Franchetti, a food historian and scholar of ancient Roman history, recovered lost recipes from these repasts, which he shares in “Dining With the Ancient Romans,” written with “archaeo-cook” Cristina Conte. Together, the duo organize dining experiences at archaeological sites in Italy that give guests a taste of what eating like a Roman noble was all about. These cultural tours also delve into the eyebrow-raising rituals that accompanied these meals.
|
|
|
28 августа 2025 в 02:15
Arielkig
Согласен, замечательное сообщение
moreover, http://dfsoft.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=35193 here are instructions for many of the mentioned browsers - see the whole list here.
|
|
|
28 августа 2025 в 01:58
Gregoryflamn
сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт
сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт
сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт
сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт
сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт
сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт
сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт
сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт
|
|
| 1...956957958959960961962... 35944 | |







